Igår (9/10) hade vi här på Enhagen privilegiet att få återse några av våra "gamla" elever.

Varje höst bjuder vi på Enhagen in våra "gamla" elever som går andra året på gymnasiet. I år var det väldigt många som dök upp och alla var glada över att återse sina gamla klasskamrater och lärare.

Vi minglade och pratade minnen. Eleverna fick även titta på barnbilder av oss lärare och försöka para ihop rätt barnbild med rätt lärare.

En elev berättade för mig att hon var så tacksam över åren på Enhagen eftersom de hade gett henne så goda förkunskaper inför gymnasiet. Trots att allt var jobbigt och krävande under högstadiet så var det värt allt slit nu när hon inser hur mycket hon har lärt sig under de åren hos oss. Hon var tacksam över att vi lärare stod på oss i våra krav och försökte hjälpa alla att nå sina mål och få goda kunskaper inför gymnasiet.

Det var en väldigt trevlig stund då vi fick återse många av våra utflugna och se hur de har börjat utvecklats till vuxna människor, det var knappt att de fick plats i lokalerna.