Idag har Brita Zackari vikarierat i spanska i åk 6 här på Enhagen.

Brita Zackari är radiopratare för RixMorronZoo och programledare för Inte ok på tv 3.

Jenny, som är på spanskkonferens, hade hört Brita säga i radio att hon, som liten, hade en dröm att vara språklärare, varpå Jenny mailar och frågar om inte Brita kan vikariera åt henne.

Det var en härlig spänning i klassrummet när eleverna dropppade in och många elever från de andra språkgrupperna stod utanför och ville hälsa på Brita.

Klassen hade gick på högvarv och eleverna var väldigt nyfikna på sin nya vikarie. För att få lite lugn använde sig Brita av fokusintervaller. Fem minuter arbete och sedan en minut av ploj. De fick ganska mycket gjort, bland annat ringde till Markoolio.

Brita hälsade att hon hade väldigt kul och att hon har stor respekt för alla lärare som bedriver undervisning och kan hålla eleverna lugna under en lektion.

Tack Brita för ditt besök och välkommen åter.