Återigen blev Enhagens Vårshow på Tibble teater en stor succé. Årskurs sex dansade till Robbie Williams-låtar och åttorna, samt några frivilliga nior, framförde sina egna koreografier. Musikalarna, de som läser profil dans och sång, framförde Highlights ur Annie och ett medley med titeln Discofever.

Robert Wiik, lärare i Idrott & Hälsa samt Hemkunskap såg showen för första gången:
- Showen var helt fantastisk. Jag hade ingen aning vad det var jag skulle få se men satt som klistrad under hela showen, mäkta imponerad! Hade det inte varit för att jag känner många av eleverna genom att jag är deras lärare hade jag nog aldrig gissat att de var så pass unga elever som uppträdde.

Några av eleverna har övat ända sedan i september. Totalt gjorde de tre föreställningar för både skolkamrater och föräldrar. Varje föreställning hade ca 300 besökare i publiken.

Eleverna har gjort ett fantastiskt arbete både före och under showen och vi är väldigt stolta över dem!

Här kan du beställa DVDn av föreställningen.