STORT GRATTIS till våra duktiga elever som återigen har vunnit tävlingen The Big Challenge!

The Big Challenge är en stor internationell tävling i engelska för elever mellan 10-16 år. Tävlingen hålls i maj varje år i Australien, Frankrike, Holland, Polen, Sverige, Spanien och Tyskland. I år deltog över 605 000 elever som alla testades i sitt skrivande samt läs- och hörförståelse på engelska. Syftet med tävlingen är att motivera elever att lära sig engelska på ett lättsamt och roligt sätt.

Både i årskurs 7 och 9 är det elever från Enhagen som har vunnit tävlingen och därmed är bäst i Sverige.

Lana Bawil i 7C kom på 1:a plats i Sverige av 1058 deltagande elever i årskurs 7. Stina Fredriksson i 9C kom på 1:a plats av 680 deltagande elever i årskurs 9.

Förutom Lana och Stina har många andra elever från Enhagen placerat sig högt i tävlingen och alla har gjort ett väldigt bra jobb!

Medelpoängen för vår skola:

Årskurs 6 - 263
Årskurs 7 - 251