Varje torsdag under tre veckor har det pågått en fotbollsturnering mellan högstadieklasserna på Enhagen i regi av elevrådet på skolan.

Varje klass har representerats och de har spelat gruppspel inom sina respektive årskurser. De vinnande lagen i varje årskurs har sedan fått möta varandra i finalen som spelades på Tibble Center Court.

Den första matchen spelades mellan klasserna 6d – 7c. Det var en jämn match som slutade med straffar. Lagen lade tre straffar var och på den sista straffen avgjordes det – 7c tog hem vinsten. Den andra matchen spelades mellan klasserna 9a – 8c. Även det var en jämn match. Inför en jublande publik blev slutresultatet 0-1 till 8c som slog sina äldre motståndare.

Efter matcherna var det prisutdelning där rektor Karin Järleby delade ut priser till de vinnande lagen.