Idag hölls The Big Challenges prisceremoni på Täby Friskola. Med så många duktiga elever som vi har på Täby Friskola blev det väldigt många priser som skulle delas ut!

Det hölls en ceremoni för varje årskurs. De elever som tog sig till plats 2-5 fick bland annat pennor, flaggor, posters, almanacka och ett diplom. Vinnarna fick en pokal, en medalj, bluetooth-hörlurar, en T-shirt och ett Oxford dictionary. Vilka fina priser de fick!

Bild 1: Lana Bawil, vinnaren i Sverige åk 7

Bild 2: Top 5 elever i åk 7, från vänster, Anton Malmfors 7A delad 2:a plats, Simon Swedenborg 7A 4:e plats, Carl Svensson 7B 5:e plats, Lana Bawil 7C 1:a plats, Nova Hellberg 7C delad 2:a plats.

Bild 3: Stina Fredriksson 9C, vinnaren i Sverige åk 9 samt Sophie Uppström 3:e plats i skolan