Efter sommarlovet har eleverna på Enhagen mötts av en hel del roliga nyheter. Det stora söktrycket till skolan har lett till att vi har behövt bygga om och göra en del förbättringar av lokalerna, vilket känns mycket positivt!

Nya fräscha klassrum har byggts på det nedre planet. På bilden ovan ser vi Anna Efremova med några av sina elever utanför ett av de nybyggda klassrummen.

Emilios kök som tidigare serverade maten till eleverna på Enhagen har Täby Friskola nu tagit över. I lokalerna som ligger i samma byggnad som skolan får nu alla eleverna plats att äta. Som vanligt när man startar en ny verksamhet tar det en stund innan man får rutin på arbetet men redan efter några dagar har personalen i det nya köket kommit igång bra. Eleverna har hittills uttryckt att de gillar de nya lokalerna och att maten som Fazer levererar är riktigt god!

Under fredagen invigdes även den nya soffgruppen på Enhagen. Det här är ett nytt ställe för högstadieeleverna att umgås vid på rasterna. Av bilderna att döma verkar även denna nyhet vara uppskattad bland eleverna.

Stort tack till Täby Friskolas fantastiskt duktiga serviceteam som varit med och slitit med detta arbete under sommaren!