Eleverna i årskurs 2 & 3 var fulla av förväntan och fniss när de kom till skolan i tisdags. De hade klätt ut sig då året skulle vara 1906 och eleverna skulle få känna på hur det var att gå i skolan på den tiden.

Fröknarna hade glasögon och pekpinnar och var mycket strängare än vanligt. I klassrummet hade några av reglerna ändrats. När eleverna skulle svara på en fråga fick de ställa sig upp vid sin bänk och svar "Ja, fröken Sörman" eller "Nej, fröken Sörman". Det var absolut förbjudet att skratta och till mellanmål fick eleverna kalla potatisar. Den som misskötte sig hamnade skamvrån.

Dagen blev en otroligt rolig och uppskattad tillställning. Trots det verkade alla elever glada över att det inte är 1906 i klassrumet idag.