Under onsdagen anordnades talangjakt på Täby Friskola i Hägernäs. Alla elever i årskurserna F-5 fick ställa upp med bidrag. Det var otroligt roligt att nästan en tredjedel av skolans elever ställde upp i tävlingen.

Under talangjakten fick vi se 20 bidrag. Det var elever i alla åldrar, i grupp eller ensamma, som ställde upp med dans, sång, trum- eller gitarrspel på scenen framför hela skolan. Eleverna var jätteduktiga!

Eleverna har haft några veckor på sig att öva på raster och på fritiden inför sina uppträdanden. I onsdags var de väl förberedda och kunde både sångtexter och koreografier och några av eleverna hade även genomtänkta scenkläder. De bjöd verkligen på sig själva och underhöll publiken.

Efter omröstning i alla klasserna var det den tokiga gruppen med peruker, Team Chacarron, som tog hem segern i Talangjakten 2016!

Stort grattis till Team Chacarron och applåder till alla de andra modiga eleverna som var med i tävlingen! I bildspelet ovan ser vi endast några av de fantastiska elever som bidrog till den trevliga showen.