I samband med Nobeldagen anordnades en mycket lyckad Nobelfest på Ljungmyr för eleverna i årskurs 2 och 3. Vilken upplevelse eleverna bjöds på!

Kvällen inleddes med fördrink innan eleverna skulle sätta sig till bords enligt angiven bordsplacering. Föräldrar var servitörer och serverade eleverna en jättegod trerättersmiddag. Kvällen fortskred med högtidlig prisutdelning med Nobelmedalj i choklad, familjevals som alla elever deltog i och allt avslutades med disco.

Ett sus gick genom rummet bland eleverna när en riktig Nobelmedalj visades upp. En av elevernas farmor arbetar på en arbetsplats som har mottagit Nobels fredspris för sitt arbete med att förhindra kärnvapenkrig. Den riktiga medaljen fick vi låna till vår Nobelfest och alla elever fick möjlighet att själva hålla den i sina händer.

Stort tack till alla engagerade föräldrar som ordnade med allt för eleverna!