Täby Friskola

Till hösten söker vi en lågstadielärare.

 

På Täby Friskola prioriterar vi kvalitét och anser att en satsning på våra lärare är rätt väg för att nå dit. Intresset för vår skola är stort och vi söker därför nya medarbetare som vill vara med på resan när vi växer.

Du som söker trivs med att vara en del av en välutbildad och professionell lärarkår och deltar gärna i kollegialt lärande. I klassrummet är du inspirerande, du har goda ämneskunskaper och gärna ett par års erfarenhet.

Du samarbetar väl med kollegor i både undervisnings- och utbildningsuppdraget. Du har ett brinnande intresse för elevers lärande och följer den senaste forskningen inom utbildning och skola.

Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation och gärna inriktning matematik och NO. Eftersom det kan bli aktuellt med en tillfällig tjänst så är även du utan lärarlegitimation men med erfarenhet välkommen med din ansökan. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

 

Dina arbetsuppgifter

En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här på Täby Friskola. Du leder ditt eget arbete och ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen.

På Täby Friskola arbetar vi kunskapsinriktat och ställer höga krav på ordning och reda. Här råder arbetsro och våra elever har bland de högsta meritvärdena i landet. Du är kaptenen i klassrummet och en god förebild. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar du engagemang och förtroende.

På Täby Friskola finns god tillgång till läsplattor, Smart-boards och bärbara datorer. IKT är ett av många verktyg i din varierade undervisning.

 

Vilka är vi?

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 900 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby. De små enheterna skapar en familjär miljö där alla elever blir sedda.

Våra servicefunktioner i form av IT-support, vaktmästarteam och HR bidrar till den goda kvalitén på vår arbetsplats. Vi har dessutom ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/ speciallärare samt dramapedagog.

På Täby Friskola har du nära till grönområden och sjöar och med goda kommunikationer ligger våra enheter strategiskt placerade.

Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi erbjuder marknadsmässiga löner. Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss.

 

Din ansökan

Skicka din ansökan till karin.jarleby@tabyfriskola.se. Läs mer om oss här på http://www.tabyfriskola.se eller kontakta rektor Karin Järleby, 08-792 26 10.