Täby Friskola

Vi söker nya medarbetare som vill vara med när Täby Friskola växer!

På Täby Friskola prioriterar vi kvalitét och anser att en satsning på våra lärare är rätt väg för att nå dit. Eftersom skolan växer söker vi nu flera nya medarbetare.

Till hösten söker vi en kompetent och engagerad lärare i träslöjd. Du som söker trivs med att vara en del av en välutbildad och professionell lärarkår och deltar gärna i kollegialt lärande. I klassrummet är du inspirerande, du har goda ämneskunskaper och gärna ett par års erfarenhet.

Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation. Eftersom det kan bli aktuellt med en tillfällig tjänst så är även du utan lärarlegitimation men med erfarenhet välkommen med din ansökan. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

 

Dina arbetsuppgifter

En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här på Täby Friskola. Du leder ditt eget arbete och ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Du samarbetar väl med kollegor i både undervisnings- och utbildningsuppdraget.

På Täby Friskola arbetar vi kunskapsinriktat och ställer höga krav på ordning och reda. Lektionerna i träslöjd hålls i halvklass. Här råder arbetsro och våra elever har bland de högsta meritvärdena i landet. Du är kaptenen i klassrummet och en god förebild. I mötet med föräldrar, elever och kollegor skapar du engagemang och förtroende.

 

Vilka är vi?

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 900 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby. De små enheterna skapar en familjär miljö där alla elever blir sedda.

Våra servicefunktioner i form av IT-support, vaktmästarteam och HR bidrar till den goda kvalitén på vår arbetsplats. Vi har dessutom ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/speciallärare samt dramapedagog.

Alla elever har dans på schemat och varje år genomför vi en stor föreställning där musiken och dansen samarbetar.

Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi erbjuder marknadsmässiga löner. Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss.

 

Din ansökan

Skicka din ansökan till karin.jarleby@tabyfriskola.se.

Läs mer om oss här på www.tabyfriskola.se eller kontakta rektor Karin Järleby, 08-792 26 10.