Jag ser det som ett privilegium att få arbeta med barn och deras lärande. Det är roligt att gå till jobbet varje dag och utmana mig själv att se alla elevers behov och få barnen att utvecklas så mycket som möjligt. Barnen ska känna sig stolta över det de gör i skolan och det är mitt jobb att se till att de lyckas.

Jag kommer från England och därför brinner jag lite extra för ämnet engelska. Det är viktigt att man har en bra klassrumsmiljö så att barnen känner att de vågar prata så mycket engelska som möjligt. Om man börjar tidigt med språk, då känns det inte pirrigt när man börjar på mellanstadiet.

Täby Friskola ger barnen struktur, arbetsro och engagerade lärare som förstår att alla barn är olika och därför måste vi vara flexibla som lärare och tycka det är roligt att alltid hitta nya sätt för barnen att ta till sig kunskap. Täby Friskola visar mig tillit och ger mig möjligheter att utvecklas.
/Susan Croon, Förstelärare Engelska & Klasslärare.