• Sejfilé

I måndags invigde eleverna och personalen på Täby Friskola Enhagen sin nya lunchrestaurang. Ända sedan Enhagen startade har eleverna ätit på olika ställen i huset, men efter ett beslut att investera och bygga om den tidigare restaurangen Emilios kök som har legat i anslutning till skolbyggnaden har nu eleverna en stor och alldeles egen matsal. Den nya matsalen ska ge eleverna en tystare och trevliga matupplevelse.

Precis före öppning av den nya restaurangen hjälptes alla i personalen åt att fixa i ordning det sista. Johannes och Axel i 6C och Emil, Xia, Rasmus och Matilda var alla förväntansfulla inför starten i den nya skolan och tyckte att den nya matsalen var mycket fin. ​

Till premiären bjöds eleverna på en god sejfilé med kokt potatis, god kall sås och massor av härliga grönsaker.